6 Aralık 2016 Salı

BC Home Alışverişim

İnstagramda sürekli denk geliyorum BC Home yastıklarına ,kırlentlerine ...Salonumun dekorasyonunu da değiştiricem ya hemen bi bakayım nasıl kırlentler varmış dedim.Denemelik 3 parça kırlent sipariş verdim.


Kırlentler geldiklerinde gerçekten kalitelerine inanamadım.Kumaş kaliteleri harika.Kadifemsi bir dokusu var kumaşların ! Öyle direk baskı gibi durmuyorlar.Gold ve siyahın ağırlığını o baskılı kırlentler kaldıramazdı çünkü çok basit olurdu ve istediğim görüntüyü elde edemezdim.
Gold Payetli Kırlent: 20 TL
Siyah beyaz desenli kırlent: 17 TL





Birde dayanamadım dekorasyonum ile hiç alakası olmayan bu kırlenti aldım :) Çok şirindi öyle şirin şirin bakınca dayanamadım birde yılbaşı geliyor ! Bir yılbaşı temalı fotoğrafım olmasamıydı yani ?
Geyikli kırlent:17 TL

Sitede kargo 200 tl ve üzeri alışverişlerde bedava oluyor.Benim alışverişim daha düşük tuttuğu için 8 TL kargo ücretim tuttu...Şimdi memnun kaldığıma göre bu kırlentleri çoğaltmak için aynılarından sipariş verebilirim:)

5 yorum:

  1. bende masa örtüsü almıştım firmanın ürünleri gerçekten kaliteli. Yastıklara bayıldım iyi günlerde kullanmak nasip olsun ;)

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı eşyalar bunlar :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  3. Gulr gule kullan pek sekerler💜

    YanıtlaSil
  4. Altın renkli kırlente bayıldım.Hepsini güzel günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzeller güle güle kullanın bende bir baksam iyi olacak sanırım :)

    YanıtlaSil