9 Kasım 2016 Çarşamba

Ptt Kitap Alışverişim


Uzun zaman oldu bloga yeni post giremeyeli.Bunun bir nedeni var tabii ki :) Bilgisayarım bozuldu bu yüzden bir sürü yeni post birikti.Hepsini sizlerle en kısa süre içinde paylaşıyor olucam zira yeni bilgisayarım evimize teşrif etti :) Lafı uzatmadan hemen alışverişimin detaylarına geçiyorum.
   http://www.pttkitap.com/ artık birçoğunuz duydu sanırım :) Duymayanlar için de tekrar etmekte fayda var.Ptt kitap birçok kitabı oldukça uygun fiyata satan bir site.Bu siteden 20 liralık kitabı 6 liraya aldığım günleri bilirim .Üstelik 35 tl ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz.
    Kısa bir açıklamadan sonra gelelim aldığım kitaplara.
Aşka Var Mısın ? Natasha Boyd'a ait bir kitap.Okuyup yorumunu da sizlerle paylaşmıştım alışveriş yazısı biraz sonraya kaldı :)
Tarryn fısher'a ait fırsatçı serisini aldım.Fakat ne yazık ki Serinin ilk kitabı olan Fırsatçı kargo ile gelmedi.Kitap tükenmiş ! Öyle çok merak ediyordum ki bu kitabı tükenmiş olması beni oldukça üzdü.Keşke tükenen ilk kitap olmasaydı.Durum böyle olunca seriye başlayamadım ve iki kitabım öyle rafta okunmayı bekliyor!
Bu durumda site kitabın ücretini ya size geri iade ediyor ya da sitede bir sonraki alışverişinizde kullanmak için hediye çeki şeklinde bekliyor :)

4 yorum:

  1. ben bilmiyordummmm :0... teşekkür ederim canım hemen bakayımmm

    YanıtlaSil
  2. Ben bu uygulamayı bilmiyordum şuan çok ama çok şaşırdım. Sürekli ucuzkitapal.com u kullanıyordum şimdi buna da bakacağım. Ay ne güzel oldu <3 teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. fırsatçı serisi için bana yazmıştın cevap verdim mi hatırlamıyorum ama o zaman serinin en güzel kitabının bitmiş olmasına üzülmüştüm aa hatırladım tamam cvp vermiştim. umarım bulur da başlarsın.
    seversin sanıyorum. bu arada aşka var mısının da devamı var ancak ben de okumadım.
    güzeldi aslında devam etmeye gerek var mı tam emin değilim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım doğru hatırladın konuşmuştuk diye hatırlıyorum bende :) Tam emin değilim ama sanırım sitelere geldi yine fakat henüz alamadım (Yalnış görmediysem) Aşka var mısın bence iyiydi o öyle ya ikinciye pek gerek yoktu sanki :)

      Sil