10 Ekim 2016 Pazartesi

Okuoku.com'dan Kitap Alışverişim


Geçen gün sizlere yeni bir keşfim olan  Okuoku.com 'dan bahsetmiştim.Kitaplarım elime ulaştı hemde yaklaşık 3 gün içinde :) Siparişimi 5 Ekim akşam 23.00 gibi vermiştim.Kitapların temin edilme süresi de 3 gün gösteriyordu.Bir haftayı geçer kesin elime ulaşmaları diye düşünürken bir de baktım ki kitaplar ertesi gün hemen temin edilmiş ve kargoya verilmiş.Cumartesi günü de elimdelerdi.İnternet alışverişlerinde sabırsız biri olduğum için siparişlerim bir an önce elime ulaşsın istiyorum.Bu site de sipariş teslimi konusunda beni oldukça memnun etti :)

Daha önce ki yazımda sizlere kitapların fiyatlarından bahsetmiştim ama kısaca burada da bilgi vermek istiyorum.

Şeftali Kokan Bir Yaz serisi 10 TL
Sahip Olduğum Tek Şey : 12.35
Kargo ücreti ise yalnızca 5 TL
75 TL ve üzeri alışverişlerde ise kargo ücretsiz.

Şeftali Kokan Bir Yaz'ı okumaya başladım bile kısa süre içinde yorumlarım burada olacak.

14 yorum:

  1. İyi okumalar canim ben de bir suru kitap aldım site çok başarılı

    YanıtlaSil
  2. Inanıyorum o seriyi 10 TL'ye almana zira ben çok pahalı diye bir kac ay önce almamıştım. Bir dahaki alisverisimi oku oku dan alayım bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öneririm bu indirimlerle benim kalbimi fazlasıyla çaldı :)

      Sil
  3. Biliyor musun Okuoku.com indiriminden senin sayende haberim oldu ve aynı gün çok güzel kitapları uygun fiyatlara sipariş ettim. Şeftali Kokan Yaz serisini okumadım ama kitaplarım geldikten sonra indirimi tekrar yakalarsan bu seriyi de sipariş vereceğim. :)) Yorumlarını bekliyorum, keyifli okumalar! ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa çok sevindim :) Neler aldın ? Bu tarz indirimler favorim :)

      Sil
    2. Hayao Miyazaki hayranı olduğumdan animasyonun kitabı Yürüyen Şato'yu aldım hemen. :) Ada, Uçabilen Kız, Kurtlara Söyle Eve Döndüm, Benimle Asla Tanışamayacaksın ve Affet. İndirimler benimde favorim oldu. Umarım devam eder bir süre.

      Sil
  4. Beni inanilmaz heyecanladiriyor senin snapte siparis ettigin kitaplari paylasman, bu aralar düzenli okuyamasam da ilham veriyorsun <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süpersin :) Çok teşekkür ederim.Snapte de bahsettim bu aralar hiç snap takip edemiyorum.İstanbul'a gelmiştin en son orda bıraktım seni :( Çok şey kaçırıyorum sanırım :(

      Sil
  5. ŞEFTALİ KOKAN BİR YAZ kitabını özellikle merak ediyorum kaç kere almaya kalkıp vazgeçmiştim :) okuoku dan hiç sipariş vermedim kitapyurdu bana daha uygun geliyor 50 tl üzeri de kargo ücretsiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapyurdu için evet birçok kişi çok uygun olduğunu söylüyor fakat bir türlü ordan uygun kitap denk gelmedi :/ O yüzden okuoku ve ptt kitaba yöneldim . Şeftali kokan bir yaz benim içinde öyleydi pahalı oldukça almaktan vazgeçtim hep :)

      Sil
  6. Bende şuan Şeftali Kokan Bir Yaz'ı okuyorum beğendim kitabı biraz ergen de olsa :)

    YanıtlaSil