11 Mayıs 2016 Çarşamba

Koton Yeni Sezon Çocuk Kıyafetleri


Koton yeni sezon çocuk kıyafetlerini görünce içim gitti.Sizlerle paylaşmadan geçmek istemedim.Koton hem kaliteli hemde uygun fiyatlı ürünlerin satışını yapan bir marka.Benimde alışveriş yapmayı en sevdiğim mağaza.Özellikle indirim dönemlerine denk gelmelisiniz.



Çocuk kıyafetlerini görünce uygun fiyatlı oluşları dikkatimi çekti.Çünkü bir çok anneden çocuk kıyafetlerinin çok pahalı olduğu konusunda yakınmalar işitmiştim.Özellikle üst fotoğraftaki elbise doğum günü için ne kadar da güzel bir seçim olur :)


Koton çocuklar için ürettiği bu kıyafetlerde renk tercihlerini soft tonlardan yana kullanmış.Dikkat ettiniz mi son zamanlarda soft renkler ne kadar da moda ?



Koton'dan alışveriş yapar mısınız ? Sizce nasıl bir marka ? Koton'dan alışveriş yaparken daha önce sorun yaşadınız mı ?

4 yorum:

  1. Koton kids markasını severim, geçen gün yazlık short aldım Ekin' e...marka olarak sıralamamda birinci olmasada tercih ettiğim markalar arasında:)

    YanıtlaSil
  2. Koton dan bende memnunum. Her şey almasamda belli ürünleri tercih ediyorum.Çocuk kıyafetleri için Oğlumun biraz daha büyümesini bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. çok şirin oğlum küçük olsaydı kesin bir sürü şey alırdım..

    YanıtlaSil
  4. Kotondan alışveriş hiç yapmadım desem yeridir. Sadece bu sezon sonu bir kaç aksesuar aldım. O da çok uygun fiyatlı olduğu için aldım fakat henüz kullanmadım. Oğluma bir hediye gelmişti çok severek kullanıyorum. Geçen senelere oranla sanırım çocuk ürünleri daha hoş. Teşekkürler paylaşım için.Sevgiler...

    YanıtlaSil