17 Mayıs 2016 Salı

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Düğünü

Uzun zamandır sizlerle ünlü düğünleri hakkında paylaşımlar yapmıyordum ! Tarkan'ın düğününden sonra şimdi de Kenan İmirzalıoğlu ! Zaten geçtiğimiz aylarda da Kıvan. Tatlıtuğ evlenmişti eh darısı Kerem Bursin ile Çağatay Ulusoy'un başına :) Piyasada bekar ve yakışıklı aktör kalmayacak bu gidişle :D



Mutluluğu gözlerinden belli olan çiftin düğünü Cunda Adası Ortunç Otel'de gerçekleşmiş.Düğüne Özge Özpirinççi,Kıvanç Tatlıtuğ,Bergüzar Korel,Cansu Dere,Barış Falay gibi ünlü isimler katılmış.Hatta Özge Özpirinççi instagram hesabından düğün ile ilgili çok güzel yorumlarda bulunmuştu.


Tabi bunlar bizim için teferruat! İşin dedikodu kısmına gelirsek ... Gelinliği nasıl buldunuz kuzum ? Sabahlıktan hiç bir farkı yok bana kalırsa! Bu ne böyle ? Sanırım ünlüler evlenene kadar o kadar çok kıyafet giyip çıkartıyorlar ki bir süre sonra mesleki deformasyona uğruyorlar.Gelinlik seçimleri de bu yüzden çok kötü oluyor.



 Kabul ediyorum biraz sert bir eleştiri oldu ! Fakat gerçek düşüncelerim bunlar.Siz nasıl buldunuz sizce nasıl gelinlik?


Neyse sözü fazla uzatmadan bize daha fazla laf düşmez ! Allah mutlu etsin diyelim :)

4 yorum:

  1. Ben de geceliğe benzettim :p

    YanıtlaSil
  2. Sanırım benimle aynı düşünen biri var !! ben bu kadar açık yazmamıştım ama bence de gecelik gibi neden bu kadar düz yani bende bilmiyorum saçları çok güzeldi onu çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  3. bence fena değil :-)) bu arada Sinem Arda'dan daha iyi bir kısmet buldu kesinlikle :-D

    YanıtlaSil
  4. gelinliği ben çok beğendim sade ve zarif:)

    YanıtlaSil