28 Nisan 2016 Perşembe

Yaz Mayo ve Bikini Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler


Yaz yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladı.Yaz tatili sizin için ne ifade eder? Benim için kesinlikle deniz,kum,güneş!
Biz tatil planları yaparken tatil ihtiyaçlarmızı da birbir gözden geçirmeye başladık.Kendimize bir alınacaklar listesi hazırladık.Bu listenin içerisinde en başı çeken ihtiyaçlardan biri de mayo&bikini ! 
Tabi mayo&bikini alırken öyle hemen aa bu güzelmiş deyip almak olmuyor.Bu seçimleri yaparken dikkat ettiğim bir kaç nokta var!




Mayo ve bikini alacağım zaman dikkat ettiğim en önemli nokta sanırım fazla cesur bir model olmaması.
Özellikle bikinilerde daha geniş kesimli modeller tercihim oluyor.
Üst kısmı ipli alt kısmı ise düz  ve geniş kesimli bikiniler benim için ideal modeller.


Mayo-bikini seçiminde en çok renk kararsızlığı yaşayanlardanım.Bir yandan cıvıl cıvıl rengarenk,çiçekli modeller dikkatimi çekerken bir yandan da siyahın asaletini görmezden gelemiyorum.Bu durumda sanırım yapılması gereken en iyi şey iki çeşidini de almak :)



Tüm görsel özelliklerin yanında mayo ve bikinide dikkat ettiğim diğer önemli bir nokta ise kısa sürede kuruyor olmaları.



Henüz mayo mu bikini mi alsam karar verebilmiş değilim. Sanırım bunu ancak bir kaç model denedikten sonra kararlaştırıcam :)





Mayo-Bikini alırken ben en çok  bu saydığım özelliklere dikkat ediyorum ! Siz tercihinizi nasıl yapıyorsunuz? Mayo-bikini alırken dikkat etmemi önerdiğiniz bir başka nokta var mı ?

4 yorum:

  1. Mayo ve bikini alırken süslü taşlı pullu olmamasına ve desenli olmasına dikkat ediyorum. Bikininin alt bölümünün koyu renk olmasını tercih ediyorum... Bana bu yıl tatil yok, size iyi tatiller.

    YanıtlaSil
  2. Nasıl bir mayo alsam kararsızlığını yaşadığım şu günlerde benim için çok faydalı bir yazı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. üçgen üstlü tercih ediyorum ben en yakışan kesim o bana ...

    YanıtlaSil
  4. İlk tercihim hızlı kuruması özellikle mayo için çok önemli özellik bu zira böbreklerimi üşütmek istemem. Bir de anne olduktan sonra kıyıda rahatça miniğimle oynayabileceğim parçalar seçmeye dikkat eder oldum.

    YanıtlaSil