27 Mart 2016 Pazar

İzledim I Aşk Nerede



     Son zamanlarda farkettim ki Türk filmlerini daha bir sever oldum.Bir film izleyeceksem önceliklerim hep Türk filmlerinden yana oluyor.Hala çok iyi filmler yapamasakta ben çok seviyorum Türk filmlerini izlemeyi..İzlediğim Türk filmlerinden biri de "Aşk Nerede"...

    Youtube'da denk gelene kadar ismini duymamıştım "Aşk nerede?" filminin.Başrolde Ayça Erturan'ın oynadığını görünce birde konusunun Romantik Komedi tadında olduğunu anlayınca bir şans vermek istedim.

  Aşk Nerede tatlı bir romantik komedi filmi..Zengiz kız fakir oğlan klişesi bu filmimizde de var tabi..30'larına gelmiş ve hala evlenmemiş idealist bir bayan ve yakışıklı bir taksicinin komik aşk hikayesi.Kızımız idealist olduğu için başlarda uzak duracaktır bu aşktan fakat nereye kadar?




   Boş vaktiniz varsa beklentinizi yükseltmeden izleyebileceğiniz bir film "Aşk Nerede?" Gündüz kuşağı kadın programlarını izlemek yerine bu filmi açıp izleyebilirsiniz mesela :)

4 yorum:

  1. Artık televizyon kanalları da dizilerin yoğunluğundan sıkılmış olacak ki, günümüz Türk filmlerine yönelir olduğundan bir kaç hafta önce televizyonda izlemiştim ben de. Enerji dolu, eğlenceli bir filmdi :) Bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. bunu not ediyorum keyifli gözüküyor sağol canım

    YanıtlaSil
  3. Ahahahaaa :)
    Ben çok fazla beğenmemiştim bu filmi ama dediğin gibi gündüz kuşağı yerine fazla fazla geçer :)

    YanıtlaSil
  4. bu sene de bu konu moda oldu :-))

    YanıtlaSil