5 Mart 2016 Cumartesi

1 Yaş Doğum Günü I Ayaz 1 Yaşında


Bebeklerin doğum günlerine öyle bir meraklıyım ki Adıyaman Kahta'da da olsam  güzel organize edilmiş bir doğum gününe katılıyorum ve mutlaka bu doğum gününde benimde bir parmağım oluyor :) 3 Mart akşamı uzun bir hazırlık çalışmalarından sonra Hayriye arkadaşımızın bebeği Ayaz'ın 1 yaş doğum gününü kutladık.Öyle güzel bir doğum günü oldu ki detayları sizlerle paylaşamasam olmazdı.



Doğum gününden yaklaşık 1 ay önce düşünmeye başladık nasıl bir konsept olsa ? Hayriye marifetli elleriyle nasıl ikramlar hazırlasa diye...
Zaten Hayriye'nin ikram hazırlama kısmı en basit aşamaydı.Çünkü Hayriş öyle marifetli ki kaşla göz arasında bir orduyu ağırlayacak ikramlar hazırlayabiliyor.
Biz Burçak ile doğum günü hazırlığının fikir kısmında ve detay kısımlarında yer aldık diyebilirim.
Harişlere öğlen 4 gibi gittiğimizde bütün ikramlar hazırdı masa ,süslemeler bir çok hazırlık bitmişti.Hayriş ve eşi süslemeyi tamamlamış sayılırlardı.Bizde ufak tefek detayları halletik.Mesela balonları duvara asmak gibi :D Ee böyle şeyler olurda ben ve Burçak fotoğraf çekilmeden durur muyuz hiç ? Aslaa :)

 

Hayriye ve eşini birde tatlı bebişlerini misafirler gelmeden önce fotoğraf çektik.İyiki de yapmışız.Misafirler gelince biz bile fotoğraf çekilemedik.Öyle bir curcuna vardı evde :)


Doğum günü için tam bir konsept yoktu aslında.Hayriş mavi ve beyaz renklerinin hakim olduğu bir tema istedi daha çok.


Bir de Winnie the pooh figürünün yer almasını istiyordu.Bende bunu bildiğim için ona sürpriz yaptım ve hediyelik sabunlarını hazırladım.Gördüğünde nasıl sevindi bir görseniz.Bütün yorgunluğumu aldı :)




 Doğum günü hazırlıkları kısmında masayı fotoğrafladığım için bu gördüğünüz yiyecekler doğum günün ikramlarının bir kısmı diyebilirim . Öyle çok yedim ki patlamak üzereydim .Masada en favorim ise Fellah Köfteydi ve birde düşünün Hayriş Adanalı olunca...


Pastayı da fotoğraflamak çok isterdim ama ne yazık ki koşuşturmacadan bu kısmı atlamışım.İşte biz böylesine güzel ve böylesine sıcak bir doğum günü geçirdik :) 
Ayaz bebeğe nice nice mutlu yıllar olsun...



8 yorum:

  1. Çok hoş olmuş :) Böyle etkinliklere yardım etmeyi,hazırlamayı ben de çok severim :) Elinize sağlık.Ayazın doğum günü kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Nica yaşları olsun Ayaz bebeğin, seninde ellerine emeğine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir doğum günü olmuş, ellerinize sağlık :) Bence Ayaz büyüyünce çok tatlı bir anısı olacak :) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. ellerinize sağlık her şey çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Kendimizce birşeyler yapmaya çalıştık :)

      Sil
  5. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş:) nice yaşlara...

    YanıtlaSil