26 Ekim 2014 Pazar

Dekorasyon l İyi Bir Puf'un Ozellikleri Neler Olmali ?

       Yorucu bir günün koşuşturmacasının ardından eve geldiğinizde en çok hayalini kurduğunuz şey nedir?Ben,yorucu bir gün geçirmişsem o koşuşturmacanın içinde "eve geldiğimde pijamalarımı giyip,ayaklarımı bir güzel uzatıp tv izlemeyi" hayal ederken bulurum kendimi..Sizde benim gibi misiniz ?Eğer cevabınız evet ise gelin ayaklarımızı uzatabileceğimiz puflar hakkında biraz bilgi edinelim ve puf modellerine bir göz atalım.



Evimize Puf seçerken dikkat etmemiz gereken bazı noktalar var.
Öncelikle dayanıklı olması çok önemli.Sürekli ayaklarımız üzerinde olacak çünkü=) Ardından kumaş kalitesi de çok önemli.Kolayca yıpranmayan kumaşlar tercihimiz olmalı


Evimize puf seçerken dikkat etmemiz gereken diğer bir ayrıntı ise seçtiğimiz pufun odamızın dekorasyonu ile uyumlu olması.

Pufun kullanım yeri ise sadece ayaklarımızı uzatmak değil tabii ki.İstersek pufları sehpa görevinde de kullanabiliriz.Böylece odamızın dekorasyonunu da tamamlamış oluruz.



2 yorum:

  1. puf aslında mobilya alırken hiç akla gelmeyen ama en işe yarayacak eşyalardan biri. eskiden herkesin evinde vardı, şimdi çok alan yok. Yazın çok güzel olmuş benim de aklıma düştü bir puf alsam mı acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanim acisindan cok rahat olcagini dusunuyorum bizde almamistik evdeki kucuk sehpalari puf niyetine kullanir olduk.zaten yaziyi yazma fikride buradan cikti :-) yorumun icin tesekkurler:-)

      Sil